19 juli 2017

Kinderen van IJsselkids beleven een onvergetelijk avontuur

De zomervakantie is nog maar net begonnen, maar de BSO-kinderen van IJsselkids beleven nu al een vakantie om nooit te vergeten. Diverse vakantieprogramma’s nemen de kinderen mee op avontuur.

De kinderen van IJsselkids zijn deze vakantie op reis, een reis om nooit te vergeten. Er zijn verschillende vakantieprogramma’s die per BSO afwijken.

Het eiland Rari Wari
Sommige locaties maken een all-inclusive reis naar het eiland Rari Wari. Denk aan palmbomen, witte stranden, limonadefonteinen en zwembaden met de coolste glijbanen. Tot 18 augustus worden de kinderen tijdens hun BSO-dag meegenomen in dit bijzondere avontuur.

teQ’s ontdekkingsreis
Andere BSO-locaties nemen de kinderen mee op ontdekkingsreis met mascotte teQ. Ze laten teQ zien hoe mooi onze planeet is en gaan langs spannende bestemmingen over de hele wereld. Iedereen met zijn eigen paspoort.

Drie dolle IJsselkids-dagen
Op 17, 18 en 19 juli organiseert IJsselkids de Drie dolle IJsselkids-dagen. Op Sportpark Schenkel worden de BSO-kinderen verrast met een groot aantal sportieve activiteiten.
Gedurende de drie dagen zijn de kinderen lekker sportief bezig. Elke dag start met een warming-up met een gezamenlijk lied en dans en daarna is het tijd voor het spring- en klimkussen, de klimwanden en een groot aanbod van sport en spel.

Een nieuwe beleving
Het zomervakantieprogramma is ingestoken volgens een concept dat imagineering heet. Imagineering is waardevol omdat we de kinderen op alle gebieden iets aanbieden. Ze zijn met al hun zintuigen en ontwikkelingsgebieden met de activiteiten bezig. Zo wordt de denkkracht van de kinderen geactiveerd en door dit in een groep te doen kunnen de kinderen ook veel van elkaar leren. Plezier hebben is daarbij het allerbelangrijkste, daar draait het deze zomer om!