7 september 2017

Buiten de lijntjes

Van 2 oktober tot en met 8 oktober 2017 vindt landelijk de Week van de Opvoeding plaats. Het opvoeden van kinderen en jongeren is belangrijk maar soms best lastig. Daarom staat de hele week in het teken van opvoeden en ouderschap. Ouders én professionals die te maken hebben met opvoeden staan er niet alleen voor.
De Week van de Opvoeding draait om ontmoeting en uitwisseling tussen ouders, medeopvoeders en professionals. Het gaat om het bewust worden en uitspreken van opvoedvragen en vragen over het ouderschap. Wat is goede opvoeding? Wat vind je belangrijk in het ouderschap en wat doet het met je? In heel Nederland kun je webinars volgen of workshops, lezingen en andere activiteiten bezoeken. Dit jaar is het thema ‘buiten de lijntjes’. Ook IJsselkids organiseert bijzondere activiteiten tijdens de Week van de Opvoeding. Op alle locaties besteden we aandacht aan deze bijzondere week in de vorm van een ouderavond, koffieochtend of een ouder- en kindactiviteit. De oudercommissies denken actief mee over de invulling van deze activiteiten.

Uw mening telt!

Heeft u een goed idee of thema voor een ouderavond? Wij horen het graag! Bent u betrokken en nieuwsgierig naar de opvang van uw kind(eren)? Kom dan eens vrijblijvend naar een oudercommissievergadering. Ontmoeting en uitwisseling tussen ouders, medeopvoeders en professionals staat uiteraard los van deze week en is een doorlopend proces.