7 september 2017

Een onvergetelijk avontuur

Deze zomervakantie was voor de BSO-kinderen een vakantie om nooit te vergeten. Onze vakantieprogramma’s namen de kinderen mee op avontuur. De kinderen gingen deze vakantie op reis. Een reis om nooit te vergeten. Per BSO waren er verschillende vakantieprogramma’s.

Het eiland RariWari

Sommige locaties maakten een all-inclusive reis naar het eiland RariWari. Palmbomen, witte stranden, limonadefonteinen en zwembaden met de coolste glijbanen. Tijdens hun BSO-dag werden de kinderen meegenomen in dit bijzondere avontuur.

teQ’s ontdekkingsreis

Andere BSO-locaties namen de kinderen mee op ontdekkingsreis met mascotte teQ. Ze lieten teQ zien hoe mooi onze planeet is en gingen langs spannende bestemmingen over de hele wereld. Iedereen met zijn eigen paspoort.

3 Dolle IJsselkids Dagen

Op 17, 18 en 19 juli organiseerde IJsselkids de 3 Dolle IJsselkids Dagen. Op Sportpark Schenkel werden de BSO-kinderen verrast met een groot aantal sportieve activiteiten. Drie dagen lang zijn de kinderen lekker sportief bezig geweest. Elke dag startte met een warming-up, een gezamenlijk lied en een dans. Daarna was het tijd voor het spring- en klimkussen, de klimwanden en een groot aanbod van sport en spel.

Een nieuwe beleving

Het zomervakantieprogramma is ingestoken volgens een concept dat imagineering heet. Imagineering is waardevol omdat we de kinderen op alle gebieden iets aanbieden. Ze zijn met al hun zintuigen en ontwikkelingsgebieden met de activiteiten bezig. Zo wordt de denkkracht van de kinderen geactiveerd. Door dit in een groep te doen, kunnen de kinderen ook veel van elkaar leren. Plezier hebben is daarbij het allerbelangrijkste. En dat is gelukt!