Inschrijven

Uw kind inschrijven?

U kunt uw kind inschrijven via ons inschrijfformulier. Na ontvangst van uw inschrijving ontvangt u van de afdeling Informatie & Plaatsing Kinderopvang een ontvangstbevestiging. Wij nemen dan contact met u op om de plaatsingsmogelijkheden van uw kind te bespreken.

Wilt u eerst meer weten? Dan kunt u contact opnemen met onze afdeling Informatie & Plaatsing Kinderopvang. Mail of bel ons via ipk@ijsselkids.nl of 010 – 286 14 21. Wij helpen u graag.

Wanneer is een plaatsing definitief?

De plaatsing is definitief wanneer u akkoord bent gegaan met de plaatsingsovereenkomst. U ontvangt de plaatsingsovereenkomst in het ouderportaal. Vanaf dat moment geldt een opzegtermijn van één maand.

Plaatsingsovereenkomst opzeggen?

U kunt opzeggen per 1e of de 16e dag van de maand. Hiervoor kunt u ons opzegformulier gebruiken. Meer informatie over opzeggen vindt u in onze Algemene Voorwaarden.

Ouderportaal

Wij maken gebruik van een ouderportaal. Dit is een beveiligde omgeving via onze website waarin u direct toegang heeft tot uw facturen, jaaropgaven, tariefswijzigingen en plaatsingsovereenkomst(en). Ook kunt u in het ouderportaal gemakkelijk aanpassingen doen in uw naam- en adresgegevens. Heeft u nog geen inloggegevens, dan kunt u zich via het ouderportaal ook direct registreren.

Heeft u vragen?

Neem dan contact op met één van onze medewerkers van de afdeling Informatie & Plaatsing Kinderopvang. Zij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.30 uur op 010 286 14 21 of via ipk@ijsselkids.nl. Wij helpen u graag.

Inschrijven kinderdagverblijf Inschrijven peuteropvang Inschrijven buitenschoolse opvang Plaatsingsbeleid