Kinderdagverblijf

Aandacht en zorg voor uw kind

Het kinderdagverblijf bij IJsselkids is er voor kinderen vanaf zes weken tot het moment dat ze naar de basisschool gaan. Of ze nu 14 weken oud zijn, of bijna 4. Met veel aandacht zorgen wij voor uw kind en stimuleren de ontwikkeling op sociaal-emotioneel, cognitief en motorisch vlak. Zoals leren lopen en praten, zindelijk worden, mensen herkennen en samenspelen.

Structuur en regelmaat

Onze pedagogisch medewerkers zorgen voor een omgeving met structuur en regelmaat waarin uw kind zich veilig en blij voelt. Een duidelijke dagindeling en vaste groepen bieden structuur en geven uw kind een fijn en vertrouwd gevoel. Er is een rustige plek waar zij kunnen slapen. Naast de dagelijkse zorgmomenten is er tijd voor spelletjes, zingen, creativiteit, voorlezen, buitenspelen en vrij spel. Doordat de ruimtes zijn ingedeeld in verschillende speelhoeken, is er veel variatie in spel mogelijk. Het speelgoed stemmen we af op de leeftijd van de kinderen.

Inschrijven en meer informatie

Vanaf het moment dat u zwanger bent, kunt u uw kind inschrijven. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Dan kunt u bellen met onze afdeling Informatie & Plaatsing Kinderopvang: 010 286 14 21. Natuurlijk bent u ook van harte welkom om langs te komen! U kunt hiervoor een afspraak maken bij de locatie die u graag wilt bezoeken.

Inschrijven Tarieven

Locaties

LocatieAdresPostcodeWijkPlaats
BeestenboelPuccinistraat 842901 GL's-GravenlandCapelle aan den IJssel
ConfettiDakotaweg 692905 ABOostgaardeCapelle aan den IJssel
De Groene KikkerGrote Haven 2e2851 BMHaastrecht
De KlauteraarsBongerd 102906 VKSchenkelCapelle aan den IJssel
De ZevensprongZevensprong 2a2907 TKSchollevaarCapelle aan den IJssel
Het GruttonestPrinses Beatrixstraat 15A2841 VSMoordrecht
Het KwartelnestBurg. Klinkhamerweg 84B2761 BJZevenhuizen
PinokkioDijklaan 672861 DWBergambacht
ToverburchtSolisplein 192909 SCFascinatioCapelle aan den IJssel