Kinderfeestjes

Uw kinderfeestje bij IJsselkids? Gezellig!

Wij bieden u de mogelijkheid om uw kinderfeestje volledig te laten verzorgen door IJsselkids. Onder begeleiding van gekwalificeerd personeel beleven de kinderen een topmiddag op prachtige locaties. Zelf hoeft u nergens aan te denken. Dat is waar het om draait bij onze kinderfeestjes.

Boek nu uw kinderfeestje!

Er is voldoende keus, in verschillende prijscategorieën. De thema’s bieden voor elk wat wils. Meisjes of jongens. Actief of creatief. Bij IJsselkids kunt u terecht. De feestjes zijn geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

Bekijk onze kinderfeestjes.

Met heerlijke, feestelijke lunch

We kunnen het nog makkelijker voor u maken. U kunt ook een feestelijke lunch bestellen voorafgaand aan het kinderfeestje. De lunch bestaat uit een broodje met knakworst of een broodje gezond (€ 2,00 extra per kind).

Ook nog een uitnodiging cadeau!

Een feest wordt nog leuker met een bijzondere uitnodiging. Ook die krijgt u van ons! Zodra u het kinderfeestje heeft gereserveerd, sturen wij u per e-mail een uitnodiging toe die u zelf kunt printen. Voor € 5,00 sturen wij u mooie gedrukte uitnodigingskaarten. Makkelijk en leuk!

Algemene informatie

Aantal kinderen: minimaal 6 en maximaal 8 kinderen, inclusief de jarige
Tijdsduur: 2,5 uur (tijd is in overleg op woensdagmiddag). Zonder lunch duurt het feestje 2 uur.
Kosten: € 10,00 per kind, ongeacht het feestje en inclusief drinken en wat lekkers

Locaties kinderfeestjes

BSO Het Lachhotel*
Willem Barentszstraat 5
Capelle a/d IJssel

BSO Het Ganzennest*
Raadhuisstraat 40a
Moerkapelle

BSO Toverburcht*
Solisplein 19
Capelle a/d IJssel
* Zodra u aangeeft welk themafeest uw voorkeur heeft, nemen we contact met u op. Dan hoort u op welke locatie het feestje gehouden wordt.

Vragen?

Na de boeking nemen wij contact met u op om de tijd en uw wensen te bespreken. Wij hebben al een aantal veelgestelde vragen voor u op een rijtje gezet. Staat uw vraag er niet tussen? Stel uw vraag aan kinderfeestjes@ijsselkids.nl.