Buitenschoolse opvang De Groene Kikker

Altijd leuke sport-, spel- en creatieve activiteiten.
Kinderen mogen meedenken over onze activiteiten.
Elke vakantie een spannende beleving met een verrassend thema.

Bellen?

IPK

010 - 286 14 21

Locatie

0182 - 50 39 93

Neem contact met ons op

Contactformulier
Bezig met versturen

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Bezig met versturen

Leeftijdsgerichte activiteiten

BSO staat voor vrije tijd. Wij vinden het belangrijk dat uw kind na een drukke schooldag even tot rust kan komen. Na het gezamenlijke eetmoment kan uw kind vrij spelen of deelnemen aan een gezamenlijke activiteit. Is uw kind creatief? Sportief? Of juist heel technisch? BSO De Groene Kikker heeft de leukste activiteiten. Gericht op de leeftijd en ontwikkeling van uw kind.

Uw kind heeft een stem

BSO De Groene Kikker heeft een actieve kinderraad. Wij luisteren graag naar kinderen want zij hebben de leukste ideeën. Zij denken mee over ons maandelijks wisselende activiteitenaanbod en de vakantieactiviteiten. Voor ons de uitdaging om ze ook tot uitvoer te brengen. En het leuk te maken voor jong én oud!

Voorschoolse opvang

De voorschoolse opvang vindt plaats op kinderdagverblijf De Groene Kikker aan de Grote Haven 2E in Haastrecht. Bekijk het GGD-rapport.

Iedere vakantie een cool thema

Ook in de vakanties zijn er kook-, sport- en spelactiviteiten zoals een toernooi of estafettewedstrijden. De activiteiten zijn verbonden aan een spannend verhaal met iedere vakantie weer een ander thema.. Het thema loopt als een rode draad door de vakanties. Onder begeleiding van onze pedagogisch medewerkers bezoeken de kinderen musea of de bibliotheek. Of gaan ze mee boodschappen doen op de markt. Laat uw kind het zelf beleven!

Samenwerking

We werken nauw samen met basisscholen Vlisterstroom, De Morgenster en St. Catharina in Haastrecht. Ook werken we veel samen met onze BSO-locaties in Stolwijk (BSO Stolwijk) en Bergambacht (BSO Kiezel en Kei).