Buitenschoolse opvang Het Ganzennest

Gevestigd in het dorpshuis. Gebruik van kegelbaan en keuken.
Centraal gelegen, direct naast de nieuwe woonwijk De Jonge Veenen.
Gevarieerd, ontwikkelingsgericht en sportief activiteiten-programma.

Bellen?

IPK

010 - 286 14 21

Locatie

06 - 10 38 98 82

Neem contact met ons op

Contactformulier
Bezig met versturen

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Bezig met versturen

Wat bieden wij?

Sportief. Actief. Veel variatie in activiteiten en alles afgestemd op de leeftijd van uw kind. Dát is BSO Het Ganzennest, gevestigd in Dorpshuis Op Moer. Kinderen van 4 tot 13 jaar zijn bij ons van harte welkom. Onze pedagogisch medewerkers halen uw kind lopend op van school. Is uw kind al wat ouder? Dan mag het, met uw toestemming, zelf lopend of met de fiets naar de BSO komen. Eenmaal aangekomen op de BSO bepalen we gezamenlijk welke activiteiten ze willen doen.

Altijd wat te beleven

Kinderen houden van bewegen. Maar ook van afwisseling. BSO Het Ganzennest biedt dagelijks verschillende activiteiten aan. Zowel binnen, in onze groepsruimtes en de gymzaal, als buiten op het speelveld. Wij vinden het belangrijk dat ieder kind iets doet wat hij of zij leuk vindt. We bewonderen graag de prachtige bouwwerken in de bouwhoek, zien gezellig samenspel in de poppenhoek of laten kinderen rustig lezen of hun huiswerk maken. We boffen bij de BSO want we mogen gebruikmaken van de kegelbaan en de professionele keuken in het dorpshuis. Mmm … wij verheugen ons alweer op de volgende culinaire activiteit.

Iedere vakantie een cool thema

Ook in de vakanties zijn er kook-, sport- en spelactiviteiten. Of culturele activiteiten zoals dans, muziek en toneel. We plannen onze activiteiten regelmatig samen met BSO Het Kwartelnest. De activiteiten zijn verbonden aan een spannend verhaal met iedere vakantie weer een ander thema. Het verhaal loopt als een rode draad door de vakanties. Onder begeleiding van onze pedagogisch medewerkers bezoeken de kinderen musea of de bibliotheek. Of gaan ze mee boodschappen doen op de markt. Laat uw kind het zelf beleven!
De medewerkers van BSO Het Ganzennest houden rekening met geloofsovertuiging.

Samenwerking

Er is een goede samenwerking met de basisscholen OBS de Keijzerschool en CBS de Rehoboth in Moerkapelle. Ook werken we nauw samen met BSO Het Kwartelnest.

Locaties in de buurt

Handige documenten

Locatiegids Tarieven GGD-rapport