Buitenschoolse opvang Het Kwartelnest Fit&Fun (dependance)

Een gevarieerd, ontwikkelingsgericht en sportief activiteitenprogramma.
Iedere dag een gymleraar aanwezig. Dus veel sport en spel.
Samenwerking met dorpshuis Swanla en muziekschool MOZ-art.

Bellen?

IPK

010 - 286 14 21

Locatie

06 - 46 27 45 94

Neem contact met ons op

Contactformulier
Bezig met versturen

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Bezig met versturen

BSO Het Kwartelnest Fit&Fun, voor het oudere kind

BSO Het Kwartelnest heeft twee locaties. BSO Het Kwartelnest voor kinderen tot 6 jaar (gevestigd in de scholen OBS ‘t Reigerbos en CBS de Eendragt) en BSO Het Kwartelnest Fit&Fun voor de oudere kinderen. Zo passen we onze activiteiten aan aan de leeftijd van uw kind. Dus veel individuele aandacht met leeftijdsgericht speelgoed.

Muziek en sport

Centraal gelegen, vlakbij de nieuwe woonwijken Groot Swanla, Het Koningskwartier en het Zevenrozenhof, ligt BSO Het Kwartelnest Fit&Fun. Een sportieve BSO voor kinderen vanaf 6 jaar. De kinderen worden door de pedagogisch medewerker uit de scholen in Zevenhuizen gehaald. Samen gaan zij naar onze locatie in het Swanla-gebouw. Daar hebben we een gezellige groepsruimte, met ruimte voor verschillende activiteiten. Groot voordeel is dat we gebruik kunnen maken van de sportfaciliteiten en het theater in Swanla. Iedere dag is er een gymleraar aanwezig om de kinderen sportief uit te dagen. Houdt uw kind meer van muziek? Wij werken samen met muziekschool MOZ-art zodat uw kind ook muziekproeflessen kan volgen tegen laag tarief. We heten niet voor niets Fit&Fun!

We informeren u graag

Iedere maand ontvangt u een nieuwsbrief en het activiteitenprogramma voor de aankomende maand. Zo bent u altijd op de hoogte van de activiteiten die wij samen met de kinderen bedacht hebben en waar de kinderen dagelijks uit kunnen kiezen. Uw kind mag namelijk meedenken over de activiteiten, het speelgoed en de regels die we hanteren.

Samenwerking

BSO Het Kwartelnest Fit&Fun werkt goed samen met openbare basisschool ‘t Reigerbos en christelijke basisschool de Eendragt. Tijdens de vakanties werken onze beide BSO’s zeer nauw samen. Afhankelijk van het aantal kinderen spelen de kinderen in de vakanties gezamenlijk bij de locatie Fit&Fun. Als dat zo is, wordt u hierover geïnformeerd in ons activiteitenplan. Op woensdag en vrijdag spelen alle kinderen op BSO Fit&Fun.