Buitenschoolse opvang Stolwijk

Gevestigd in de brede school met obs De Sterrenboom.
Uitdagende buitenruimte.
Dagelijks spelen bij Speelpolder De Hennepakkers

Bellen?

IPK

010 - 286 14 21

Locatie

0182 - 34 17 20

Neem contact met ons op

Contactformulier
Bezig met versturen

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Bezig met versturen

Leeftijdsgerichte activiteiten bij BSO Stolwijk

BSO staat voor vrije tijd. Wij vinden het belangrijk dat uw kind na een drukke schooldag even tot rust kan komen. Na het gezamenlijke eetmoment kan uw kind vrij spelen of deelnemen aan een gezamenlijke activiteit. Is uw kind sportief? Creatief? Of juist heel technisch? BSO Stolwijk heeft de leukste activiteiten. Zo kunnen toekomstige Picasso’s zich creatief uitleven in ons uitgebreide atelier. Fanatieke sporters gaan de strijd met elkaar aan met diverse spellen op de speelweide. Dagelijks bezoeken we natuurspeeltuin De Hennepakkers, wat voor iedereen een feestje is. Alles is gericht op de leeftijd en ontwikkeling van uw kind.

Iedere vakantie een cool thema

Ook in de vakanties zijn er kook-, sport- en spelactiviteiten zoals een toernooi of estafettewedstrijden. De activiteiten zijn verbonden aan een spannend verhaal met iedere vakantie weer een ander thema. Op wereldreis. De camping. Licht en donker. Techniek. Het thema loopt als een rode draad door de vakanties. Onder begeleiding van onze pedagogisch medewerkers bezoeken de kinderen musea of de bibliotheek. Of gaan ze mee boodschappen doen op de markt. Laat uw kind het zelf beleven!

Samenwerking

BSO Stolwijk werkt nauw samen met OBS De Sterrenboom. We delen niet alleen het gebouw en de materialen maar stemmen ook de activiteiten op elkaar af. In het gebouw is ook peuteropvang Stolwijk gevestigd. Ook werken we veel samen met onze BSO-locaties uit Haastrecht (BSO De Groene Kikker) en Bergambacht (BSO Kiezel en Kei). Daarnaast onderhouden we goed contact met de Oranje Nassauschool.