Kinderdagverblijf Het Kwartelnest

Peutergym door een gediplomeerd medewerker.
Aandacht voor gezonde voeding en bewegen.
Gevarieerd en ontwikkelings-gericht activiteitenprogramma.

Bellen?

IPK

010 - 286 14 21

Locatie

0180 - 63 16 58

Neem contact met ons op

Contactformulier
Bezig met versturen

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Bezig met versturen

Aandacht voor bewegen gezond leven

Midden in een woonwijk in Zevenhuizen, in Dorpshuis Swanla, staat kinderdagverblijf Het Kwartelnest. Een locatie die veel aandacht besteedt aan een gezonde leefstijl door een uitgebreid voedingsbeleid en veel beweging aan te bieden. Zowel binnen in de ruime speelhal als buiten op de buitenspeelplaats. De peuters krijgen zelfs peutergym door een gediplomeerd medewerker in de inpandige sporthal. Volop ruimte voor bewegen dus!

Activiteiten per leeftijd

We werken met thema’s. Onze activiteiten worden hierop aangepast. Daarnaast worden de activiteiten per leeftijd aangeboden. Zodat uw kind in iedere ontwikkelingsfase uitgedaagd blijft. U ontvangt iedere maand het activiteitenprogramma van de maand erna. Zodat ook u weet wat uw zoon of dochter gaat doen.

Jong leert van oud en andersom

Kinderdagverblijf Het Kwartelnest heeft groepen waar kinderen van verschillende leeftijden samen spelen. Dat doen we bewust, want kinderen leren veel van elkaar. De jongere kinderen kunnen ‘afkijken’ bij de oudere kinderen en de oudere kinderen helpen de jongere kinderen. Dit zorgt voor een fijne sfeer op de groep.

Samenwerking

Er is een goede samenwerking met basisscholen OBS t ‘Reigerbos  en CBS de Eendragt in Zevenhuizen en OBS de Keijzerschool  en CBS de Rehoboth  in Moerkapelle. Daarnaast werken we nauw samen met onze buitenschoolse opvanglocaties (BSO) Het Kwartelnest en Het Ganzennest. Zo werken we aan een doorgaande leerlijn en maken we de overgang van het kinderdagverblijf naar de scholen en buitenschoolse opvang voor uw kind makkelijker.

Locaties in de buurt

Handige documenten

Locatiegids Tarieven GGD-rapport