Kinderdagverblijf Pinokkio

In het mooie buitengebied van Bergambacht bij de sportvelden.
Elke dag is als een vakantiedag in ons kleinschalig kinderdagverblijf.
Gezellige, knusse locatie met een mooi, ruim buitenterrein.

Bellen?

IPK

010 - 286 14 21

Locatie

0182 - 35 21 81

Neem contact met ons op

Contactformulier
Bezig met versturen

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Bezig met versturen

Extra aandacht voor taal bij kinderdagverblijf Pinokkio

Iedere dag lezen we voor uit een boek en doen we spelletjes die met het thema van het boek te maken hebben. Daarbij is er veel aandacht voor taal. We voeren echt gesprekken met uw kind. En luisteren naar elkaar. Zo leert uw peuter spelenderwijs de verschillende kleuren, vormen, getallen en letters. Maar wel in zijn eigen tempo. Het belangrijkste is dat uw kind plezier heeft!

Sfeer, warmte en vertrouwen

Het houten gebouw is heel sfeervol en gezellig. Kinderen en ouders voelen zich hierdoor snel thuis. Regelmatig wisselen we van speelgoed zodat er voldoende uitdaging is voor ieder kind. Meestal doen we dit naar aanleiding van de wisseling van de thema’s. Na al dat ‘leren’ is er niets lekkerder dan bewegen. In onze speelhal en gymzaal met glijbaan en speelmatten is genoeg ruimte voor een sportieve uitspatting!

Iedere dag een frisse neus

Een uitstapje naar de speeltuin of het dierenpark. Op bezoek bij de ouderen in zorgcentrum Slothoven. De kinderen van kinderdagverblijf Pinokkio zijn dagelijks buiten. Het ruime buitenterrein daagt uw kind uit om te ontdekken. Ravotten in de zandbak, kruipen door de wilgentunnel, verstoppertje spelen of fietsend de boel verkennen. Het terrein is lekker groot, met aan alle kanten een speelplek. Genoeg te zien dus voor uw ondernemende peuter! Ook de baby’s halen dagelijks een frisse neus.

Jong leert van oud en andersom

Kinderdagverblijf Pinokkio heeft twee groepen waar kinderen van verschillende leeftijden samen spelen. Dat doen we bewust, want kinderen leren veel van elkaar. De jongere kinderen kunnen ‘afkijken’ bij de oudere kinderen en de oudere kinderen helpen de jongere kinderen. Dit zorgt voor een fijne sfeer op de groep.

Samenwerking

We werken samen met basisscholen OBS Kiezel en Kei en De Ark, het Centrum voor Jeugd en Gezin en logopedist Liselore Mesker.

Locaties in de buurt

Handige documenten

Locatiegids Tarieven GGD-rapport