Peuteropvang Het Kwetternest (Moordrecht)

Veel aandacht voor de natuur.
Spelenderwijs met taal bezig zijn.
Natuurlijke omgeving.

Bellen?

IPK

010 - 286 14 21

Locatie

0182 - 37 91 99

Neem contact met ons op

Contactformulier
Bezig met versturen

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Bezig met versturen

Maak kennis met Puk

Kent u Puk al? Binnenkort is hij de beste vriend van uw ondernemende peuter. Puk is de pop die alle activiteiten met de kinderen meedoet en alles durft. Puk helpt kinderen de wereld te ontdekken en te begrijpen. Vanuit het Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE)-thema Uk en Puk bereiden wij uw kind spelenderwijs voor op de basisschool. Thema’s als ‘Ziek zijn’ en ‘Ik en mijn familie’ sluiten aan bij de belevingswereld van uw kind. De Nederlandse taal is hierbij erg belangrijk. Maar ook het leren van vormen, kleuren, cijfers en letters. Spelen en leren gaan hand in hand bij peuteropvang Het Kwetternest.

Genieten van de buitenlucht

Weer of geen weer, we gaan iedere dag naar buiten voor de leukste activiteiten. Verstoppertje doen in de mooie, groene tuin, ravotten in de zandbak of spelletjes doen op het nabijgelegen sportveld. Onze moestuin nodigt uit om te tuinieren. Kinderen kijken altijd gefascineerd naar alles wat groeit en bloeit. Maar ook de natuurlijke omgeving rondom peuteropvang Het Kwetternest nodigt uit om eropuit te gaan. We vragen u dan ook om makkelijke kleding en eventueel laarsjes mee te geven aan uw kind.

Samenwerking

Als uw kind 4 jaar wordt, gaat het naar de basisschool. Wij vinden een goede overdracht naar ouders en de basisschool extra belangrijk. Handig voor uw kind en u is dat buitenschoolse opvang Het Gruttonest in hetzelfde gebouw zit. Veilig en vertrouwd. Ook kinderdagverblijf Het Gruttonest zit in hetzelfde gebouw. Wij werken ook nauw samen met de basisscholen en het Centrum voor Jeugd en Gezin (consultatiebureau) in Moordrecht.

Locaties in de buurt

Handige documenten

Locatiegids Tarieven GGD-rapport