Nieuws

Ieder jaar werken de organisaties die onderdeel zijn van de SWKGroep met een themajaar. Kinderen leren en ontwikkelen spelenderwijs. Daarom wordt jaarlijks de focus gelegd op een thema. In juli is het spetterende Jaar van Water gestart. Via het thema doet uw kind nieuwe ervaringen op en ontdekt en ontwikkelt zo zijn of haar talenten. Ook onze medewerkers worden volop betrokken bij dit thema.

Handig! Met de webapp kunt u supersnel naar onze nieuwe website voor de leukste kinderactiviteiten. Dat betekent snel en makkelijk veel inspiratie voor de leukste activiteiten voor uw kinderen. Dus nooit meer kinderen die zich vervelen!

Deze zomervakantie was voor de BSO-kinderen een vakantie om nooit te vergeten. Onze vakantieprogramma’s namen de kinderen mee op avontuur. De kinderen gingen deze vakantie op reis. Een reis om nooit te vergeten. Per BSO waren er verschillende vakantieprogramma’s.

Op 8 september is het de Dag van de Gezonde Kinderopvang. Onze pedagogische visie Samen de Wereld Kleuren staat vanzelfsprekend ook voor een gezonde ontwikkeling van kinderen. Niet alleen op 8 september maar iedere dag!

Van 2 oktober tot en met 8 oktober 2017 vindt landelijk de Week van de Opvoeding plaats. Het opvoeden van kinderen en jongeren is belangrijk maar soms best lastig. Daarom staat de hele week in het teken van opvoeden en ouderschap. Ouders én professionals die te maken hebben met opvoeden staan er niet alleen voor.

Bij IJsselkids volgen we de ontwikkeling van uw kind vanaf dag één. We observeren, registreren en dagen een kind uit om een volgende stap te maken. We geven het de ruimte om te groeien en te ontdekken. In zijn of haar eigen tempo. We werken samen met externe partijen zoals het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG).

IJsselkids is onderdeel van Stichting SWKGroep. De Raad van Toezicht en Raad van Bestuur van de SWKGroep zijn verheugd om mee te delen dat per 1 september 2017 Edgar Kannekens is aangetreden als lid van de Raad van Bestuur van de SWKGroep.

Op 8 september is het de dag van de gezonde kinderopvang. Onze pedagogische visie ‘Samen de Wereld Kleuren’ staat vanzelfsprekend ook voor een gezonde ontwikkeling van kinderen. Niet alleen op 8 september, maar dagelijks het hele jaar door.