Tarieven

Wat de kinderopvang u gaat kosten, hangt af van uw situatie en wensen. U kiest hoeveel dagen u opvang wenst en voor hoeveel kinderen. Bovendien krijgt u mogelijk een tegemoetkoming van de overheid.

 Bereken hier uw opvangkosten

Tarieven 2018

tarievenkrant 2018
scholen & producten Capelle aan den IJssel (voor buitenschoolse opvang)
scholen & producten Zuidplas en Krimpenerwaard (voor buitenschoolse opvang)
dagdelencombinaties (peuteropvang)
aanvullende voorwaarden Capelle aan den IJssel
aanvullende voorwaarden Zuidplas en Krimpenerwaard

Twee keer extra opvang

Al onze klanten bieden wij in 2018 de mogelijkheid om gratis twee keer extra van de opvang gebruik te maken. Wilt u gebruikmaken van de gratis opvangmogelijkheid? Geef dit dan ruim van tevoren aan bij de groepsleiding. Inzet van de extra opvang kan alleen wanneer de groepsgrootte dit op de gewenste dag toelaat.

Kinderopvangtoeslag aanvragen

U kunt kinderopvangtoeslag aanvragen bij de Belastingdienst. Om dit aan te vragen, heeft u uw verwachte gezinsinkomen nodig. En de kosten en uren van de opvang. Deze gegevens vindt u in de plaatsingsovereenkomst. De verwerkingstijd bij de Belastingdienst is ongeveer acht weken. De Belastingdienst stort de tegemoetkoming op uw rekening.

Hulp nodig?

Onze medewerkers ondersteunen u graag als u er niet uit komt, of vragen heeft. Neem contact op met één van onze medewerkers van de afdeling Informatie & Plaatsing Kinderopvang. Zij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8.30 en 17.30 uur op 010 – 286 27 77 of via het e-mailadres ipk@ijsselkids.nl